Penis sleeves

Langer en dikker met penis sleeves

Wil je een langere én dikkere penis? Maak dan gebruik van een penis sleeve. De penis sleeves winnen meer en meer aan populariteit onder de mannen en zorgen behalve voor een dikkere en langere penis voor een fantastische stimulatie, ook bij het masturberen. Wie zijn trots niet altijd even hard weet te houden, die is enorm geholpen met een penis sleeve. Je partner zal er ook erg blij mee zijn!

Met een penis sleeve ben je altijd de lul

Wie een sleeve om de jongeheer doet – dat gaat eenvoudig met wat glijmiddel- voelt meteen het verschil. Je trots wordt en dikker en langer en wordt vaak ook nog eens gestimuleerd door de geribbelde binnenkant. Ook vrouwen genieten dubbel en dwars van de lengte en dikte van de penis en er zijn modellen waarbij ook de vrouw nog eens extra gestimuleerd wordt. Er zijn penis sleeves die zelfs een vibrerende functie hebben.

Overgetelijke sensatie en langdurige pentetratie met een penis sleeve

Penis sleeves zijn er voor alle mannen en stellen ook het orgasme uit waardoor je veel langer kunt penetreren. De sleeve is namelijk gemaakt van zeer flexibel materiaal en biedt daarom een altijd perfecte pasvorm voor elke penis. De sleeve draagt bovendien bijzonder comfortabel. Je zelfvertrouwen is beslist niet het enige dat groeit van een populaire penis sleeve.

Penis sleeve bestellen

Een penis sleeve bestellen kan eenvoudig via Gaylando.nl. Deze site biedt werkelijk alles voor homo’s maar zeker ook voor hetero’s. Via Gaylando is een dikkere, langere penis slechts een kwestie van een penis sleeve bestellen. Voor extra lang genot, voor hem en haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*