Koop de juiste schoonmaakmiddelen

Koop de juiste schoonmaakmiddelen

Het is een misvatting dat u voor alle schoonmaakklussen een allesreiniger kunt gebruiken. Natuurlijk maakt een dergelijk schoonmaakmiddel veel soorten vlekken schoon. Maar het is wel zo dat een allesreiniger niet geschikt is voor bepaalde hardnekkige vlekken. Met de juiste schoonmaakmiddelen krijgt u dergelijke vlekken veel sneller verwijderd dan met een standaard allesreiniger. Dit komt omdat specifieke middelen ook speciale ingrediënten bevatten die bedoeld zijn voor bepaalde soorten vlekken.

Schoonmaakmiddelen in grootverpakking

Wanneer u een bedrijf of kantoor moet schoonmaken dan heeft u weinig aan een klein flesje schoonmaakmiddel van een halve liter. Deze zijn prima voor thuisgebruik, maar voor een kantoor waar dagelijks moet worden schoongemaakt is dit natuurlijk niet voldoende. Daarom zijn er handige grootverpakkingen schoonmaakmiddel te koop van vijf of tien liter. Zo kunnen we u de Ecolab Apex adviseren. Een super krachtig en efficiënt schoonmaakmiddel waar u langere tijd mee vooruit kunt. U kunt het schoonmaakmiddel overgieten in een kleinere verpakking zodat de schoonmakers in uw bedrijf ieder hun eigen fles op hun schoonmaakkar kunnen meenemen.

De beste schoonmaak- en wasmiddelen vindt u online

Bent u op zoek naar de beste schoonmaak- en wasmiddelen? Koop deze dan direct online. Dit is veel gemakkelijker dan steeds naar een winkel of groothandel te rijden. U kunt de bestelling direct bij uw bedrijf laten bezorgen zodat u altijd voldoende schoonmaakmiddelen en wasmiddelen op voorraad heeft.  Zo hebben we bijvoorbeeld de Ecolabs Aquanomic. Een super efficiënt wasmiddel die bespaart op water en energie, maar toch fantastische resultaten geeft. Ook hebben we schoonmaakmiddelen die bedoeld zijn voor bij voorbeeld bureaus, vloerbedekking of de ramen. Deze middelen werken vaak veel beter dan wanneer u voor bepaalde schoonmaakdoelen een allesreiniger gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*