Kinderdagverblijf Friesland

Je kind in goede handen als je gaat werken

Het is tegenwoordig steeds gewoner dat beide ouders werken ook als er kinderen komen. Als je een kindje krijgt en je wilt beidden blijven werken dan is het een prima optie om te kiezen voor een kinderdagverblijf in Friesland. Erkende kinderopvang garandeert je dat je kindje tijdens jouw afwezigheid in goede handen is. Dat is voor veel ouders een grote geruststelling. Vooral de moeders vinden het vaak erg moeilijk om na hun verlof periode hun kind uit handen te moeten geven. Door te kiezen voor een ervaren gastouder ga je vast wat geruster naar je werk.

Ervaren gastouders zorgen voor je kindje

Bij een erkend gastouderbureau zijn alleen gastouders aangesloten die ervaring hebben. Daarnaast hebben zij de juiste diploma’s waaronder kinder EHBO. Mocht er iets mis gaan dan weten zij direct wat zij moeten doen. Daarnaast zijn zij geschoold in het omgaan met kinderen en het toepassen van de juiste pedagogische technieken om je kind mede een goede opvoeding te geven tijdens jouw afwezigheid. Als je weet dat je kind graag naar de oppas gaat dan zal je zeker met een gerust hart je kind bij de gastouder achterlaten.

De kosten zijn deels aftrekbaar

Je kunt de kosten die je moet maken voor het inschakelen van een gastouder als aftrekpost opvoeren bij de inkomstenbelasting. Zo kun je deze kosten nog een flink stukje laten dalen. Voor mensen met een laag inkomen is er de kinderopvangtoeslag waar zij een beroep op kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*