Keuken laten spuiten

Uw keuken laten spuiten om deze als nieuw te laten lijken

Bent u uitgekeken op de kleur van uw keuken, maar verkeert deze nog in een goede staat? In zo’n geval hoeft de keuken vaak niet vervangen te worden, om aan uw veranderde smaak te kunnen voldoen. Uw keuken laten spuiten is een goedkoper en duurzamer alternatief. Het kastwerk van de keuken blijft zitten; de frontjes en zijkanten hiervan worden opnieuw gespoten. Een meubelspuiterij als Harry Buiter Meubelspuiterij kan u hierbij helpen. U heeft hierbij de keuze uit vrijwel alle RAL-kleuren. Het verzekert u van een gerenoveerde keuken, die bij uw smaak past!

Mogelijkheden bij uw keuken laten spuiten

Uw keuken laten spuiten om deze een nieuwe uitstraling te geven betekent vaak begonnen wordt met een inventarisatie van uw wensen. Welke kleur wilt u de keukenkastjes geven? Kiest u voor een vaste kleur, of combineert u verschillende kleuren met elkaar? Bij het opnieuw spuiten van de keuken wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige lak. Het voorkomt dat er al snel beschadigingen zichtbaar worden in de nieuwe toplaag van uw keuken. Daarbij is de lak dermate dekkend, dat de oude kleur van de keuken niet meer te zien is. Ook niet, wanneer het om een goed zichtbare kleur als paars of zwart ging.

Keuken laten spuiten bij kleine krasjes

Niet alleen wanneer u de keuken een nieuwe look wilt geven, is uw keuken laten spuiten het overwegen waard. Kies hier ook voor, wanneer er kleine krasjes in de toplaag van uw bestaande keuken zitten. Met een nieuwe laag lak zullen deze krasjes grotendeels verdwijnen. Het voorkomt dat de keuken onnodig snel vervangen moet worden. Ook andere meubels kunt u herstellen, door deze opnieuw te lakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*