Ja Nee sticker bestellen

Een Ja nee sticker is een sticker die bedoeld is om op je brievenbus te plakken. Met deze brievenbussticker geef je aan dat je niet geïnteresseerd bent in ongeadresseerde reclamefolders. Met de ja nee sticker geef je ook aan dat je wel bent geïnteresseerd in Huis aan huis bladen. Dit zijn de bekende regionale folders die vaak lokaal verspreid worden. Als je deze sticker op je brievenbus plakt weet de bezorger wat u wel en niet door de brievenbus wilt hebben.

Hoe ziet een Ja nee sticker er uit?

Een ja nee sticker is in de basis een zwarte sticker met grote gekleurde woorden. Er staat een grote oranje nee op. Deze nee staat voor: Nee ik ben niet geïnteresseerd in folders. Ook staat er in groene letters op de sticker, JA ik wil wel huis aan huis bladen. Op deze manier is het meteen duidelijk voor de bezorger wat je wel en niet wilt.

Waar kan ik een ja nee sticker bestellen?

Een Ja nee sticker bestellen is het eenvoudigst bij de webshop http://www.geenreclameontvangen.nl. In deze webshop vind je de bekende Nee Nee en JA nee stickers die voor een kleine vergoeding te bestellen zijn. Deze stickers kosten in de webshop 1,99.

Ook is de JA nee sticker op te halen bij uw plaatselijke gemeentehuis. Let er wel op, het komt vaak voor dat deze brievenbussticker op is. Het is daarom aan te raden dat u eerst even belt naar het gemeentehuis of ze nog beschikbaar zijn. Het zou tenslotte zonde zijn als u voor niets naar het gemeentehuis toe gaat.

Ook is de Ja Nee sticker telefonisch te bestellen via de stichting mail DB. Dit is een stichting die de verspreiding van huis en huis bladen en folders in de gaten houdt. Het telefoonnummer dat u hiervoor kunt gebruiken staat op hun website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*