Houten vloeren Groningen

Voor de beste houten vloeren Groningen ga je naar Albertus Parket

Albertus Parket, dat zich gespecialiseerd heeft in het leggen van houten vloeren, is het juiste adres voor iedereen die waarde hecht aan service en vakmanschap. Een vloer heeft nogal wat te verduren en is een kostbare investering. Tenminste, als je voor kwaliteit kiest. Daarom is het zo belangrijk dat je bij de aankoop ervan goed geadviseerd wordt. Voor de beste houten vloeren Groningen afzoeken, is gelukkig niet nodig. Bij Albertus Parket vindt je vast en zeker een vloer die aan al jouw eisen voldoet.

Perfecte service voor uw houten vloer Groningen, ook na levering

Wie met een bedrijf in houten vloeren Groningen wil veroveren, moet van goeden huize komen. Alleen kwaliteits planken leveren is dan niet voldoende. Albertus Parket heeft dat begrepen en staat ook na het leggen van de vloer altijd voor je klaar. Zelfs nog jaren later. Of je nu vragen hebt. Onderhoud of een kleine reparatie wilt laten uitvoeren. Of dat je advies nodig hebt over nieuwe houten vloeren in andere delen van je huis.

Vakmanschap in combinatie met moderne techniek

Voor het leggen van houten vloeren gebruikt Albertus Parket een combinatie van ouderwets vakmanschap en moderne technieken. Zo worden de vloerdelen stuk voor stuk met de hand vastgenageld. Olie wordt er met een boenmachine op aangebracht en ingewreven. Beschermende laklagen bestaan uit speciale ingrediënten die een langdurige beschermlaag op de houten vloeren aanbrengen. Wat de afwerking ook is, het resultaat is altijd prachtig. Wie dus naar houten vloeren Groningen zoekt, heeft met Albertus Parket de juiste partij gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*