Horeca drukwerk – doordruksets en placemats bedrukken

In elke gemeente kun je horeca ondernemingen vinden. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant, café, eetcafé, bar, lunchroom, cafetaria, pizzeria, hotel, snackbar of fastfood. Ben jij toevallig horeca ondernemer? Dan zul je ongetwijfeld te maken hebben met drukwerk voor jouw restaurant of horeca onderneming.

Horeca drukwerk is belangrijk om jouw horeca onderneming de juiste uitstraling te geven en juist te communiceren met jouw doelgroep / potentiële klanten. Daarvoor kun je denken aan verschillende drukwerkproducten. Hierbij is onder andere te denken aan visitekaartjes, posters, menukaarten, servetten, bestekhouders, flyers, folders, placemats en bonnenboekjes ( doordruksets ). De laatste twee producten zijn vrij uniek en erg in opkomst in vele horeca ondernemingen.

Doordruksets bedrukken voor bonnetjes

Stel je krijgt gasten binnen in jouw restaurant, dan zullen ze ongetwijfeld eten en drinken bestellen. De bestelling geef je door aan de keuken en aan het eind krijgen de gasten een bon mee naar huis. Het is daarom handig om als horeca ondernemer gebruik te maken van bonnenboekjes, oftewel doordruksets te laten bedrukken.

Doordruksets zijn setjes vellen papier van 2 of 3 stuks. Je schrijft op de bovenste vel en dit wordt automatisch doorgedrukt of de 2e en 3e vel papier. Zo heb je altijd 1 vel die je geeft aan de keuken, 1 vel voor de klant en 1 vel voor eigen administratie. Erg handig want zo kun je geen fouten maken. Bovendien kun je deze ook een chique uitstraling geven.

Placemats bedrukken voor op tafel

Ook erg leuk is om placemats te bedrukken voor op tafel. Op placemats wordt het bestek, het bord en servet geplaatst. Het is schoon, hygiënisch en ziet er mooi uit. Op placemats kun je leuke acties laten bedrukken zoals een dagmenu, speciaal gerecht, leuke aankomende evenementen en kleurplaten voor kinderen.

Nadat een gast heeft gegeten kun je de placemat opruimen en weggooien. Vervolgens pak je weer een nieuwe placemat als de volgende gast aan tafel komt zitten. Het is ook nog eens beter voor de tafels.

Creatieve horeca drukwerk

Er zijn nog vele soorten horeca drukwerk die je kan gebruiken om klanten aan te spreken pop over to these guys. Met een leuke creatieve en unieke aanpak kun je snel de aandacht trekken en daardoor ook meer klanten aantrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*