Entresolvloer

Entresolvloer.

Meer gebruik maken van de beschikbare ruimte die u heeft zonder uitbreiding van uw pand? Kies voor een entresolvloer! Door een entresolvloer wordt het aantal beschikbare m2 verdubbeld zonder ook maar enige uitbreiding van uw pand!

De entresolvloer kan gebruikt worden om extra plaatsen te maken. Ook kan de entresolvloer dienen als een extra opslagruimte. Alle producten die wij leveren, voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen in Europa.

Waarom een entresolvloer?

Door middel van een entresolvloer, creëert u een extra verdieping waardoor bepaalde gedeelten van bijvoorbeeld uw magazijn beter bereikbaar zijn. U creëert ook extra werkruimte, waardoor de stellingen minder hoog en dus ook minder gevaarlijk worden. De entresolvloer is ideaal als u uw magazijninrichting optimaal wilt benutten.

Onze werkwijze.

Het vloersysteem waar wij meer werken bestaat uit kolommen, sigmaprofielen en houten-/metalen vloerelementen. Hierdoor zijn de entresolvloeren simpel en snel te plaatsen. Het grootste voordeel van de verdiepingsvloer van FGN Magazijnsysteem is het ontbreken van hinderlijke verticale schoringen. Alle leidingen, bedradingen en sprinklerinstallaties kunnen makkelijk weggewerkt worden door middel van de sigmaprofielen. Het is ook mogelijk om het geheel met wand- en plafondsystemen af te werken.

 

Advies op maat.

Ons kantoor is gevestigd in Vuren. Door middel van ons geavanceerde apparatuur kunnen wij uw engineerings- en offerteaanvragen snel en gemakkelijk beantwoorden. De projectbegeleiding, de planning, de montage en het voorraadbeheer wordt vanuit Vuren geregeld.

Het kan zijn dat in de loop van der tijd uw wensen en behoeften kunnen veranderen. Dat is bij FGN Magazijnsystemen geen enkel probleem! Wij helpen u graag bij het aanpassen, het uitbreiden en het verhuizen van uw entresolvloeren.

 

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die beschikbaar zijn voor uw bedrijf, pand of magazijn? Of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Graag nodigen wij u dan uit voor een persoonlijk gesprek en om nader kennis te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*