Eiken parket kopen

Eiken parket kopen en naar eigen wens laten bewerken

Mensen die voor hun huis eiken parket kopen, weten dat zij daar jarenlang plezier van zullen hebben. Bij DutzFloors worden alle vloeren in eigen beheer geproduceerd van het beste Europese eiken. Er zijn vloeren met een eiken toplaag, maar je kunt er ook eiken parket kopen dat geheel massief is. Voor alle houten vloeren van DutzFloors geldt dat er verschillende bewerkingen mogelijk zijn. Het hout kan bijvoorbeeld worden gerookt, geborsteld of zelfs verouderd. De dikte van het eiken parket bepaald hoeveel bewerkingen er per vloer kunnen worden uitgevoerd.

Een betrouwbaar bedrijf

Bij DutzFloors staan de wensen van de klant centraal. De mensen die er werken beschikken over een zeer uitgebreide kennis van de beschikbare houtsoorten en de mogelijkheden met betrekking tot het leggen ervan. Omdat een eiken parket kopen niet iets is wat je ieder jaar zal doen, wil je natuurlijk zeker weten dat je de juiste keuzes maakt. De vakmensen van DutzFloors kunnen je daarbij helpen door goed te luisteren en je te voorzien van gedegen advies.

Lange levensduur en 15 jaar garantie

De aankleding van je huis brengt behoorlijk wat kosten met zich mee. Omdat een vloer sfeerbepalend is en niet makkelijk te vervangen, kun je het beste voor kwaliteit kiezen. Een eiken parket kopen bij DutzFloors geeft je de garantie dat je er tientallen jaren mee vooruit kunt. Als de vloer op de juiste wijze onderhouden wordt, kan eiken parket wel 30 tot 50 jaar meegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*