Een leuk cadeau voor hem

Het is altijd weer een lastige opgave, een cadeau voor hem zoeken. Maar dat geeft niets, want in dit artikelen hebben we een paar bijzondere cadeau ideeën voor je op een rij gezet.

Een speciaal bierglas als cadeau voor hem

Houdt je man van een lekker biertje? Dan is een speciaal bierglas het ideale cadeau voor hem. Speciale bierglazen zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar tot wel 1.5  liter. Ook zijn er bijzondere bierglazen verkrijgbaar in allerlei vormen, bijvoorbeeld in de vorm van een sexy vrouw of een laars.

Toilet golf

Heb je een beetje een maffe vent die van grapjes houdt of heb je een man die van golf houdt? Dan is toiletgolf echt iets voor hem. Met deze set kan hij een balletje putten terwijl hij zijn grote boodschap doet. Houd er wel rekening mee dat de toiletbezoeken wat langer gaan duren.

Varken spaarpot

Het is misschien wat kinderachtig, maar mannen zijn soms grote kinderen. Wil je man leren sparen? Dan is een leuk spaarvarken misschien wel een leuk cadeau voor hem. Neem dan wel een spaarvarken waaarbij je het geld er alleen uit kan halen door het varken kapot te slaan. Op deze manier bedenkt hij zich wel drie keer voordat hij het geld eruit haalt.

Hoofdmassage spin

Wil je jou man eens lekker verwennen? Een hoofdmassage kan het begin zijn van een romantische avond. Bezorg hem met behulp van een hoofdmassage spin kippenvel momenten en masseer zijn stress weg.

Voetbal barbecue schort

Heb je ook een kerel gek is op barbecueën en voetbal? Combineer deze twee hobby’s nu met een voetbal barbecue set. Deze bestaat uit een schort, tang, vork, spatel en een keukenhandschoen in het thema voetbal. Kortom, een perfect cadeau voor je voetbal liefhebbende barbecueënde man.

Sudoku mok

Houdt je man van puzzels, raadsels en sudoku? Geef hem dan een sudokumok cadeau. Zo kan hij iedere ochtend tijdens zijn bak koffie een sudokuraadsel oplossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*