Een container kopen in Nederland

Heeft u een gebruiksklare container nodig, bv. om handel op te slaan of te vervoeren? We vertellen u over ieder voorstelbare soorten containers, van normale zeecontainers á koelcontainers met talrijke extra’s. Uiteraard zijn bovendien altijd verschillende afmetingen beschikbaar. Zo vindt u altijd het model dat optimaal bij uw specifieke werkzaamheden aansluit!

De meeste standaardcontainers worden in de volgende vier gevariëerde maten toeleveren:

  • 8 feet container
  • 10 feet container
  • 40 feet container
  • 20 feet container

Offshore container

Offshore containers worden ver ontwikkeld onder toeziend oog van toegewijde kwaliteitscontroleurs. Dit maakt de DNV-certificatie bestaanbaar voor containers. Eveneens deze containers worden geleverd in toonaangevende regio’s als: de Noordzee, Afrika, Brazilië, Azië en de Golf van Mexico.

 

20ft standaardcontainer

Deze container, die zoals ieder standaardmodellen met een betrouwbare houten ondergrond leveren wordt, beschikt een lengte van 20 feet – ’s werelds meest voorkomende maat waar het intermodaal wegtransport betreft. Natuurlijk is de container voorzien van ISO- en CSC-certificering. Verder kunt u de 20ft container ook uitmuntend gebruiken om er koophandel in op te slaan!

Opvouwbare container

De zeecontainer werd in de jaren ’30 uitgevonden door Malcom McLean, en is sindsdien altijd vrijwel hetzelfde gebleven. Niet vreemd, want vrachtvervoer in containers hebt de internationale handel een enorme boost gegeven! Toch bezit dit vertrouwde systeem één groot nadeel: lege containers nemen even veel ruimte in als gevulde containers, en dat betekent dat een schip zonder lading al snel een enorme kostenpost wordt. Holland Innovations is er nu als eerste onderneming ter wereld in geslaagd om een opvouwbare container te ontwerpen die internationaal aan alle ISO- en CSC-voorwaarden volstaat. Deze revolutionaire uitvinding is uitmuntend voor wie onveranderlijk schepen, treinen of vrachtwagens met lege containers op weg moet sturen: opgevouwen neemt dit model namelijk maar een kwart van de gangbare ruimte in! Dat betekent dat u vier keer zo veel containers tegelijk mee kunt nemen, óf dat u weer andere koopwaar kunt vervoeren in de ruimte die normaal gesproken gevuld zou zijn met lege containers. Niet alleen scheelt dat aanmerkelijk in de stapel, deze doorbraak levert ook aanmerkelijke winst op voor het milieu. Een win-winsituatie, met andere woorden!

Opslagcontainers

Wanneer u tussentijds of voor langere duur wat extra warenhuis nodig hebt, is een opslagcontainer vaak de ideale oplossing. Deze containers zijn eenvoudig te verplaatsen, maar daarom niet minder beschut: de wind- en waterdichte muren houden uw handel in voltooide staat! Dus zoekt u een plek om voedsel koel te bewaren tijdens een festival? Heeft u tijdens een verplaatsing een plek nodig om uw spullen tussentijds te bewaren? Of beheert u een bouwplaats waar gereedschap en materiaal tegen inbrekers beschermd moeten worden? Voor elke situatie bestaat er een (simpele) oplossing. Wanneer u kijkt naar het assortiment van containers dat beschikbaar is zijn deze te vinden in allerlei mogelijke soorten en maten. Hiernaast bestaat eveneens nog de mogelijkheid om tweede hands containers aan te schaffen, ook deze kennen veel keuze in maten en soorten. Opslag container huren?

20ft high cube container

De high cube container van 20 feet beschikt dezelfde voordelen als de standaardcontainer met deze lengte, maar biedt extra laadruimte omdat hij net één voet hoger is dan de standaardequivalent. Ondanks deze iets afwijkende afmetingen volstaat de container zeker gewoon aan de ISO- en CSC-voorwaarden, waarmee hij ideaal hanteert kan worden voor transport en opslag.

Locaties en transport

Voor locatis en depots hoeft u niet ver te zoeken. Depots zijn namelijk te vinden in Rotterdam, Noord- en Zuid-Holland, Drenthe en Limburg. Transport is daarom altijd minimaal. Een container met het buitenland als bestemming is geen rede voor paniek. Buiten de Nederlandse grenzen is het mogelijk om containers aanleveren te bekomen. Door verschillende netwerken over heel de wereld van Nederlandse instanties is het bestaanbaar om de begeerde container uit een depot over heel de wereld te verkrijgen.

8ft standaard container

Deze container met een lengte van 8 feet (twee,vijf m) is de kleinste container van de standaardcontainers maat. Net als de andere maten wordt de 8ft gangbare uitgerust met een betrouwbare houten vloer. De container is vooral passend voor de opslag van handel.

Extra beveiligde deursluitingen

Enkele containers in de 8ft, 20ft en 40ft categorieën worden geleverd met inclusief een ingebouwde beveiligingssysteem, waarmee het voor inbrekers praktisch onmogelijk wordt om de deuren van de container te forceren. Dit unieke systeem is dus ideaal wanneer u bijvoorbeeld kostbare goederen wilt vervoeren! Naast de ingebouwd beveiligingssystemen is het bestaanbaar te kiezen voor extra beveiligde containers door verscheidene gecertificeerde sloten, waarmee u zelf uw container dubbel af kunt sluiten.

Eenvoudige containerdeuren

Hebt u juist een container nodig die zonder moeite open te beuren is? Dan vindt u in het assortiment voor containers verschillende deursluitingen die ideaal geschikt zijn voor dat doel! Zo kunt u kiezen voor de ééngreepshendel die voor oudere mensen eenvoudig te openen is, en die daarom vaak gebruikt wordt bij woningrenovatieprojecten. Bovendien zijn er sluitingen op de markt die slechts bestaan uit één deurstang, en als laatste kunt u kiezen voor ARBO-verantwoorde toegangsdeuren.trailer film Guardians of the Galaxy Vol. 2

Koelcontainers

Hebt u een container nodig om bederfelijke goederen in te transfereren? Of zoekt u naar wat praktische extra pakhuis voor tijdens de warme zomermaanden? Voor deze situaties kunt u kiezen voor de koelcontainers. Deze zijn te huren én kopen. Daarom beschikt u zowel voor tijdelijke als voor duurzame toepassingen een oplossing.

Koelcontainers hebben de volgende technische specificaties:

  • 3 fasen CEE-stekker (aarde op 3 uur)
  • 380/440 volt
  • 50/60 hertz

40ft high cube container

De 40ft High Cube container is een van de grootste modellen van zijn klasse. De container kent een lengte van maar liefst 40 voet en een extra voet boven de standaardhoogte. Niet voor niets is dit één van de populairste containers voor het transfereren van grote porties (lichte) producten! Logischerwijs vormt intermodaal wegtransport eveneens hier geen probleem dankzij de ISO- en CSC-certificering.

40ft standaardcontainer

De 40 feet standaardcontaineris eveneens één van de meest voorkomende modellen ter wereld, door de hulp van de enorme dosis laadruimte die hij te bieden heeft. Door de hulp van de ISO-maten en CSC-certificering kunt u dit model probleemloos gebruiken voor intermodaal vervoer, maar ook een functie als opslagcontainer behoort natuurlijk á de mogelijkheden. De 40ft standaardcontainer wordt door ons altijd met een houten vloer leveren.

10ft standaardcontainer

Met een lengte van 10ft voldoet deze container aan alle CSC-voorwaarden die opgesteld worden aan containers voor intermodaal vrachtvervoer. Ook beschikt de 10ft over een ISO-certificering. U kunt dit model daarom zowel voor opslag als voor vrachtvervoer gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*