Duurzame houten producten

Duurzame goederen zoals FSC-hout en EKO-voedingsmiddelen veroveren een steeds groter marktaandeel binnen Nederland. In Amerika hebben supermarktketens die zich exclusief richten op biologische en duurzame producten zelfs al een aanzienlijk deel van de markt veroverd. Ook in Nederland worden duurzame producten steeds populairder.

De trend van Duurzaamheid

Waar ze eerst nog alleen in speciaalzaken te vinden waren zijn ze nu ook in normale winkels te vinden. Deze groei komt mede doordat consumenten steeds meer het besef krijgen dat hun aankoopgedrag een directe impact heeft op het milieu. Zelfs in de afgelopen jaren van crisis is de vraag naar duurzame producten blijven groeien!

Duurzame houten producten

Door deze ontwikkelingen omtrent duurzaamheid richten steeds meer bedrijven zich op duurzame producten. Een goed voorbeeld hiervan is WoodProtects.nl. WoodProtects biedt in veel standaard productcategorieën een duurzaam alternatief in de vorm van houten producten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor verschillende mobiele telefoons en tables unieke houten hoesjes te kopen. De houten producten van WoodProtects zijn allemaal gemaakt van gecertificeerd hout waardoor duurzaamheid gegarandeerd is. Naast de duurzaamheid van de producten zelf wordt er ook erg veel gedaan aan het steunen van goede doelen. Zo wordt voor elk verkochte product een donatie gedaan aan organisaties die bomen terugplanten waar dit het hardste nodig is. Op deze manier probeert WoodProtects samen met de Nederlandse consument de wereld weer een stukje mooier te maken.

Niet alleen duurzaam maar ook erg uniek!

Zoals al eerder aangegeven zijn de producten niet alleen erg duurzaam, maar ook nog eens uniek en hip! Want ja, je houdt van je iPhone, maar soms zou je willen dat niet iedereen dezelfde Apple mobiel had. Dit is iets wat wij steeds vaker om ons heen horen. Iedereen heeft hetzelfde hoesje en dezelfde telefoon. Houten hoesjes geven jouw de ideale kans om je te onderscheiden van de rest. Ze zijn momenteel nog in opkomst en het grote publiek heeft er nog geen weet van. Houten hoesjes zijn dus de ideale manier om de blits te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*