Direct gazongras bestellen

Direct gazongras bestellen voor uw tuin

Het onderhoud van een tuin kan veel tijd kosten. Zeker als u een grotere tuin heeft. Soms moet het gazongras in uw tuin worden vervangen, bijvoorbeeld omdat het gras te veel is vertrapt en niet meer wil groeien. Ook kan het gebeuren dat het gras te nat is geworden en daardoor dood is gegaan. U kunt dit probleem eenvoudig oplossen door nieuwe graszoden in uw tuin te leggen. Dit is eenvoudiger dan gras zaaien, omdat dit laatste langer duurt voordat u weer een volwaardige grasmat heeft en bovendien is dit gras kwetsbaarder.

Welke soort gras moet ik nemen?

Gaat u gazongras bestellen dan is het belangrijk om het juiste soort gras te kopen. Er is namelijk een groot verschil in soorten gras. Zo is er siergras, dat uitsluitend bedoeld is voor een gazon waarop niet of nauwelijks wordt gelopen. Heeft u een grasveldje in de tuin waar de kinderen op spelen dan heeft u speelgras nodig. Dit kan tegen een stootje en is ertegen bestand dat er door u en de kinderen op gelopen wordt. Als u gazongras gaat bestellen dan kunt u zich hierover desgewenst eerst laten informeren voordat u uw bestelling plaatst.

Het onderhoud van gazongras

Gazongras heeft niet heel veel onderhoud nodig. Natuurlijk moet het af en toe gemaaid worden, en als het in de zomer langdurig droog is dan is het aan te raden om uw grasveld zo af en toe te besproeien. Zo voorkomt u dat het gras doodgaat als gevolg van te weinig water. Begieten kan ook maar let er dan op dat u het water gelijkmatig over uw gazongras verdeelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*