Defibrillator

Defibrillator wordt op steeds meer plekken opgehangen

Het zal u niet ontgaan zijn dat de defibrillator op steeds meer plekken in Nederland te vinden is. Met een AED kunt u direct in actie komen, op het moment dat iemand in uw omgeving te maken krijgt met een hartstilstand. Een groot voordeel aan een hedendaagse AED is het feit, dat u voor het gebruik hiervan geen medische achtergrond nodig heeft. Er hoeft zodoende niet gewacht te worden op de komst van de ambulancebroeders. Op deze pagina leest u meer over het gebruik en de aanschaf van een defibrillator.

Defibrillator gebruiken zonder medische kennis

Een moderne defibrillator, zoals de Lifeline VIEW AED, is een model met zowel een geïntegreerde luidspreker als een lcd-scherm. Op het scherm worden de instructies voor het uitvoeren van een reanimatie getoond. Daarnaast zijn deze hoorbaar via de luidspreker. U kunt de instructies in het Nederlands uit laten spreken, maar het Nederlands ook combineren met een andere taal. Verstandig, wanneer de defibrillator in een internationale omgeving gebruikt wordt. Denk aan een groot appartementencomplex waar veel internationale mensen wonen. Of denk aan een bedrijfspand van een bedrijf met internationale medewerkers.

Naast een defibrillator accessoires kopen

Vaak wordt de aankoop van een defibrillator gecombineerd met de aanschaf van verschillende accessoires. U kunt denken aan een wandpaneel, of bijvoorbeeld een kast voor buiten. De kast beschermt de defibrillator tegen vandalisme en ruige weersomstandigheden. Met een wandpaneel van Defibcom wordt u de mogelijkheid geboden om de defibrillator op afstand te laten monitoren. Dit biedt het voordeel dat er tijdig onderhoud aan het apparaat kan worden uitgevoerd als dit nodig blijkt te zijn. U wordt hier direct van op de hoogte gebracht. Ook handig: een draagtas om de defibrillator met u mee te dragen op de sportclub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*