Defibrillator kopen

Defibrillator kopen wordt door steeds meer mensen overwogen

Op steeds meer plekken hangt tegenwoordig een defibrillator. Denk aan de sportvereniging in uw stad of dorp, bij een groot appartementencomplex en in uw woonwijk. Een defibrillator kopen helpt u de buurt veiliger te maken. Op het moment dat iemand te maken krijgt met een hartstilstand, kan de reanimatie direct worden opgestart. U bent niet langer afhankelijk van hulpverleners! Vanzelfsprekend blijft het ook bij het gebruik van een AED belangrijk om zo snel mogelijk 112 te bellen. Bij een defibrillator kopen heeft u verschillende mogelijkheden. Bovenal is het belangrijk, dat de AED gekeurd is en over moderne technologie beschikt.

Verschillende mogelijkheden bij een defibrillator kopen

Een defibrillator kopen is niet altijd even gemakkelijk. Waarop moet u letten? Aan welke eisen moet de AED voldoen? In Nederland is Defibtech een betrouwbare partij, die verschillende modellen defibrillators aanbiedt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Lifeline AED, welke over een geïntegreerde luidspreker beschikt. Het model is leverbaar in verschillende talen. Kies voor het Nederlands, of een combinatie tussen het Nederlands en Engels of Nederlands en Frans. Een alternatief is de Lifeline VIEW AED. Dit model is nog uitgebreider doordat het niet alleen over een luidspreker, maar ook over een LCD-scherm beschikt. Op het scherm worden de instructies voor het uitvoeren van een reanimatie getoond.

Defibrillator kopen met accessoires

Bij een defibrillator kopen is het interessant om ook te kijken naar beschikbare accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een praktische draagtas. Ideaal voor sportverenigingen die over meerdere velden beschikken! Ook handig is een wandpaneel waaraan de AED gehangen kan worden. Dit wandpaneel kan via het internet verbonden worden met een externe partij, die het apparaat vervolgens 24/7 monitort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*