Chocoladeletters bestellen voor werknemers

Uiteraard kun je voor de feestelijkheden in december een heleboel snoepgoed krijgen. Sterker nog, vaak ligt het snoepgoed dat bestemd is voor de Sinterklaasviering reeds in September in de schappen van menig winkel.

chocoladeletter op tijd bestellen?

Je ziet dan al vaak dat pepernoten, letters, chocolade munten en marsepein worden aangeboden, terwijl de stoomboot nog in geen mijlen te bekennen valt. Gelukkig kan dit ook een goede herinnering zijn aan managers en leidinggevenden, om zich te gaan beraden op hoe ze hun medewerkers kunnen verrassen, zodra het feest daadwerkelijk gaat beginnen. Want wat is er nou leuker dan iedereen op het werk te verrassen met een heerlijke chocoladeletter? Uiteindelijk leent deze gelegenheid zich er zeer voor om de medewerkers en collega’s te waarderen voor hun goede inzet van het afgelopen jaar. Het hoeft maar een kleine attentie te zijn, maar dit kan zo’n groot verschil al maken. Veel mensen zullen het waarderen als er ook op het werk aandacht aan deze viering wordt besteed en dat ze onverwachts iets lekkers krijgen toegeschoven.

Waar bestellen?

Chocoladeletters bestellen doe je via de groothandel of via één van de vele online winkels die zich specialiseren in het maken van chocoladeletters. Veelal zijn deze in grote getalen te verkrijgen, waardoor het heel gemakkelijk wordt om voor iedereen een letter te regelen. Je kunt bovendien nog kiezen uit verschillende smaken, waardoor het helemaal speciaal wordt. De keuze valt al gauw op melkchocolade, maar er is uiteraard ook de mogelijkheid om voor pure of witte chocolade te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*