Catering Personeelsfeest

Tijd voor het jaarlijkse personeelsfeest of gewoon iets te vieren samen met uw personeel, kies dan voor de Braziliaanse cateraar “chamas”. Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan in ons eigen Braziliaans restaurant zijn wij begin dit jaar begonnen met het aannemen van opdrachten zoals bedrijfsfeesten, lunchbuffet of gewoon kleine hapjes voor grote en kleine bedrijven.

PERSONEELSFEEST

Door onze ervaring die wij hebben opgedaan in onze eigen Braziliaanse restaurant weten wij precies hoe wij kwaliteit moeten afleveren en hoe wij onze klanten een “feel good” gevoel kunnen geven. Doordat de Braziliaanse keuken zeer uitgebreid is kunnen wij heerlijke Braziliaanse gerechten zoals o.a. heerlijke vlees gerechten zoals de beroemde picanha of authentieke vis gerechten. Maar ook heerlijke fruitsalades, vegetarische gerechten of een salade is niet onbekend in de Braziliaanse keuken. Veel klanten van ons die een personeelsfeest geven kiezen vaak voor de optie van een buffet. Wij van Braziliaanse cateraar “chamas” kunnen heerlijke uitgebreide buffetten maken. De buffeten worden ruim van te voren klaar gezet en op de door u gewenste tijdstip kunnen uw gasten meteen beginnen met eten.

BEDRIJFSFEEST

En nu is het tijd voor ontspanning! Wij van Braziliaanse cateraar “chamas” kunnen naast authentieke Braziliaanse gerechten ook voor live Braziliaanse entertainment verzorgen voor uw catering bedrijfsfeest. Heerlijke rustige bossanova (muziek met invloeden uit de jazz wereld), genieten van onze Braziliaanse gerechten met op de achtergrond een gitarist die met zijn zwoele stem je het gevoel geeft alsof je in Brazilië in een restaurant zit. Maar na het eten moet er gedanst worden en nergens kunnen ze dat beter dan in Brazilië. Wat dacht u van een authentieke Braziliaanse samba band met Braziliaanse danseressen die op en spectaculaire manier samba dansen. En komt u personeel nog niet in beweging dan kunnen wij ook nog voor een workshop zorgen, samba, forro, capoeira en leren spelen op de trommel alles is mogelijk. Brazilië staat bekend om het feesten tot in de kleine uurtjes, dus wij blijven net zolang door feesten totdat u wilt. Maar wat dacht u van heerlijke Braziliaanse cocktails, ons personeel heeft jaren ervaring in het maken van heerlijke frisse cocktails zoals de caipirinha of de caipiroska. Sportief uitziende dames en heren die voor uw personeel heerlijke cocktails maken en voor de bobs hebben wij de alcohol vrije cocktails. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles na afloop netjes wordt achtergelaten en de volgende dag kunt u genieten van de vrolijke gezichten van uw personeel.

LUNCHCATERING

Het kan natuurlijk ook zijn dat u voor de lunch een keer iets anders wilt dan een broodje kroket of een bord stamppot. Wij van Braziliaanse cateraar “chamas” verzorgen graag voor u de lunch catering. Heerlijke warme gerechten die wij in buffet vorm bij u op kantoor afleveren en na afloop weer netjes komen ophalen, makkelijker kan niet.

BRAZILIAANSE HAPJES

En wilt u gewoon een lekker hapje, dan kunnen wij zorgen voor echte Braziliaanse hapjes (Tapas). Heeft u inmiddels trek en interesse gekregen neem dan gerust een kijkje op onze website en vraag vrijblijvend uw offerte aan. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*