Braziliaans BBQ catering

Nu de herfst voor de deurstaat en de winter er ook aan komt is het tijd voor bedrijfs, kwartaal en eindejaars borrels en of etentjes. Braziliaanse BBQ cateraar CHAMAS verzorgt bedrijfs BBQ op locatie door heel Nederland heen.

Chamas

Een druk jaar achter de rug of het is gewoon tijd om even wat stoom af te blazen met uw personeel schakel dan CHAMAS Braziliaanse BBQ-cateraar in. CHAMAS Braziliaanse BBQ-cateraar kan u hierin helpen. Wij kunnen naast een authentiek Braziliaanse BBQ ook buffetten, hapjes en heerlijke cocktails verzorgen. En wat dacht u van een leuke Braziliaanse workshop of live entertainment zoals zang of dans. Uw Braziliaanse BBQ-cateraar kunt u hierbij helpen en adviseren. Braziliaanse BBQ-cateraar CHAMAS heeft al een paarjaar ervaring op het gebied van catering en horeca. In Amsterdam kunt u dan ook Braziliaanse Eetcafe chamas vinden, dit inmiddels geliefde Braziliaans restaurant is bekend binnen en buiten Amsterdam. De afgelopen jaren zijn er al verschillende bedrijven geweest die gebruik hebben gemaakt van de Braziliaanse BBQ-diensten die chamas aanbied. Hieronder zullen wij een aantal bekende en minder bekende Braziliaanse gerechten benoemen die perfect zijn voor een Braziliaans catering en/of een Braziliaanse BBQ-catering.

Braziliaanse cateraar

Een heerlijk gerecht voor in het Braziliaans buffet is bijvoorbeeld Feijoade. Feijoada is een heerlijke authentiek Braziliaans stoofpotje van zwarte bonen en verschillende soorten vlees. Of wat dacht u bijvoorbeeld van Salpicao. Een verrassend lekker gerecht bestaand uit stukjes kip en appel (een fris gerecht echt een aanrader) Of voor op de Braziliaanse BBQ moet u zeker kiezen voor de beroemde PICANHA.

Wat is eigenlijk PICANHA?

Picanha is erg populair in Brazilië. In Nederland kennen wij dit stuk vlees ook alleen noemen we dit het staartstuk, en is te verkrijgen bij de betere slager. Picanha is in feite de bil van het rund en weegt maximaal anderhalve kilo, de vorm is een beetje driehoekig en is compleet bedekt met een vetlaag van ongeveer een halve tot een hele centimeter. En juist deze vetlaag maakt picanha het lekkerste stukje vlees voor op de BBQ. Wij bereiden de Picanha als volgt: Eerst snijden plakken van ongeveer 1 cm dik en strooien hier grof zeezout korrels overheen. Hierdoor krijgt het stukje vlees een heerlijke smaak en juist door het vetlaagje blijven de sappen in het stuk vlees zitten zelfs als je iets te lang op de BBQ zal laten liggen. Zonder picanha bestaat er geen Braziliaanse BBQ. Wat ook een leuk idee is voor een Braziliaanse BBQ-catering is rodizio stijl. Op deze manier blijven de gasten lekker aan de tafel zitten en komen de kelners met grote vlees spiesen langs aan de tafel. Aan de tafel snijden de kelners dan dunne plakjes vlees af en liggen dat op u bord, dit kan ook met worstjes of stukjes kip. CHAMAS Braziliaanse BBQ cateraar voor kleine en grote evenementen en wilt u geen BBQ Wij kunnen heerlijke authentieke Braziliaanse buffetten maken, gegarandeerd een succes.

Voor meer informatie over de diensten van Braziliaanse BBQ-cateraar CHAMAS verwijzen wij u graag door naar de website: Braziliaans cateraar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*