AED toestel

Investeer in een veilige buurt met een AED toestel

Heeft u de aankoop van een AED toestel al eens overwogen? In steeds meer woonwijken en op sportcomplexen ziet de defibrillator hangen. Dankzij de defibrillator kan direct begonnen worden aan een reanimatie, op het moment dat iemand in uw omgeving te maken krijgt met een hartstilstand. Het maakt u minder afhankelijk van de ambulancebroeders, die vaak circa tien minuten onderweg zijn. Bij de aankoop van een AED toestel heeft u verschillende mogelijkheden. In dit artikel leest u hier meer over!

AED toestel in verschillende uitvoeringen

Aangeraden wordt een AED toestel van Lifeline. Dit is een hele betrouwbare producent, welke defibrillators ontwikkelt die door de Amerikaanse FDA gecontroleerd en getest zijn. De FDA kan vergeleken worden met de NVWA in Nederland. Het verzekert u van een hoge kwaliteit! De productlijn van Lifeline maakt onderscheid tussen de Lifeline AED en de Lifeline VIEW AED. Het verschil zit hierbij in het feit, dat de Lifeline VIEW AED voorzien is van een geïntegreerd lcd-scherm. Daar waar de Lifeline AED enkel over een luidspreker beschikt. U kunt de AED in één taal, het Nederlands, bestellen. Een alternatief is een model met zowel het Nederlands als het Frans, ofwel het Nederlands en het Engels.

Online een AED toestel bestellen

Voor de aankoop van een AED toestel hoeft u niet naar een fysieke winkel. U bestelt deze heel eenvoudig online. Onder meer Defibtech is een Nederlandse partij, die de defibrillators online aanbiedt. Neem contact op met de aanbieder, wanneer u vragen heeft over de werking van de AED of de verschillen tussen de diverse modellen. Kijk ook eens naar de accessoires die u naast de AED kunt bestellen. Onder meer een wandkast voor het AED toestel is het overwegen waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*