AED kopen

Een AED kopen om uw buurt veiliger te maken

Steeds vaker wordt een AED kopen overwogen door buurtverenigingen, sportclubs en bijvoorbeeld winkelstraten. Niet voor niets, want met een defibrillator wordt uw omgeving veiliger. Een van de voordelen van een moderne AED kopen is het feit, dat u niet langer medische kennis nodig heeft om te kunnen starten met een reanimatie. Het maakt u minder afhankelijk van de ambulancebroeders, op het moment dat er iemand getroffen wordt door een hartstilstand. Een AED kopen kan online! Heeft u momenteel al een AED die u wilt vervangen voor een modern alternatief? Kijk in dat geval eens naar inruilacties. Het kan u veel geld besparen.

Mogelijkheden bij een AED kopen

Bij een AED kopen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de taal waarin de instructies door de AED moeten worden uitgesproken. U kunt kiezen voor een model in het Nederlands, maar ook voor de combinatie van Nederlands met Engels of Nederlands met Frans. Naast de taal van de gesproken instructies beschikken sommige modellen over een geïntegreerd scherm. Zo kunt u de uit te voeren handelingen ook op dit scherm bekijken. Een derde factor om op te letten is het verschil tussen een half- en volautomatische AED.

AED kopen met accessoires

Naast een AED kopen kunt u ook het kopen van verschillende accessoires overwegen. Denk bijvoorbeeld aan een praktische draagtas. Zeker op de sportvereniging komt een draagtas goed van pas, daar u de AED eenvoudig mee wilt kunnen nemen naar een ander veld. Ook handig is een wandpaneel van Defibcom. Met een wandpaneel is het mogelijk om de AED op afstand uit te laten lezen. Zo kan onderhoud aan de AED tijdig worden uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*