AED kopen Groningen

Een AED kopen in Groningen is steeds populairder! Met een defibrillator verkleint u de kans op een blijvend lichamelijk letsel na een hartstilstand aanzienlijk. U bent niet langer afhankelijk van de ambulancebroeders, maar kunt direct zelf beginnen met een reanimatie. Defibtech biedt u verschillende modellen AED’s aan. Daarbij bieden we u graag handige accessoires aan. Denk aan een draagtas, waarmee u de AED naar verschillende velden op een sportpark mee kunt nemen. Kijk ook eens naar het wandpaneel van Defibcom, waarmee u de status van de AED op afstand uit kunt laten lezen. Zo wordt u tijdig gewaarschuwd, wanneer er onderhoud moet worden uitgevoerd.

AED kopen in Groningen bij Defibtech

Defibtech biedt u verschillende opties aan, wanneer u een AED kopen in Groningen overweegt. Kies bijvoorbeeld voor onze Lifeline AED, welke voorzien is van een speaker. Uit deze speaker komen de instructies om de reanimatie in gang te zetten. Een uitgebreider model is de Lifeline VIEW AED. Dit model beschikt niet alleen over een speaker, maar ook over een geïntegreerd LCD-scherm. Dit scherm toont de manier waarop de reanimatie moet worden uitgevoerd.

Veiligere buurt na AED kopen in Groningen

Een AED kopen in Groningen helpt u uw buurt veiliger te maken. Met een AED kunnen ook mensen zonder medische achtergrond een reanimatie uitvoeren. Iemand die getroffen wordt door een hartstilstand kan op deze manier veel eerder geholpen worden. De AED’s van Defibtech zijn gecontroleerd door de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration). Heeft u nog vragen over een AED kopen in Groningen? Wilt u meer weten over de verschillende modellen defibrillators die we u aanbieden? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*