Trends in de zorg

Trends in de zorg

De cloud omgevingen voor digitale diensten groeit met de dag. Ook bij Vcare zijn we al geruime tijd bezig met de transitie van onze klanten van ouderwetse software naar telefonie en beeldzorg voor de zorg volledig vanuit de cloud. De voordelen van cloudbased diensten is dat u nooit meer afhankelijk van locatie en/of systemen, maar altijd en overal kunt werken.

De Personal Trainer App: fit blijven

Laat uw bedrijf groeien met online personal training, maaltijd planning, in-app communicatie, oefeningen en een voedingsdagboek. Bouw online fitnessplannen en stuur trainingen naar uw klanten. Pas deze trainingen aan met uw eigen video’s, beheer agenda’s en meet de vooruitgang. Uw klanten checken-in via de personal trainer app, u kunt hun workouts volgen en iedereen 24 uur per dag op de hoogte houden van nieuwtjes. Verhoog uw inkomsten en maak deel uit van de digitale fitnessbeweging door persoonlijk en online training te combineren. Online trainingsplannen + een toonaangevende website + uw eigen training app, zullen u toelaten om meer diensten aan uw klanten te verkopen. Op deze manier kunt u terecht bij een groot aantal klanten, zelfs buiten uw stadsgrenzen. Verdubbel uw betaalde diensten met online maaltijd- en voedingsplanning. Biedt maaltijdplanning als aanvulling op uw persoonlijke of online trainingsdiensten. Stel voedingsdoelstellingen op en gebruik uw app om macro- en calorie statistieken van klanten te volgen. Verbeter het behoud en bewaking van klanten die betrokken zijn bij notificaties en de mogelijkheid om hun eigen voortgang te zien en op te volgen. Kies voor een mobiele oplossing, beheer klanten effectief op de juiste weg met geautomatiseerde taken en sla de voortgang veilig op in de app.

Een eigen Community App

Verbind uw publiek! U heeft een meer efficiënte manier nodig om te communiceren met uw publiek. Of het nu een grote groep of specifieke groep mensen is, een community app is de manier. Probeer tal van verschillende manieren om te delen. Maak een app voor uw publiek, organisatie of de hele wereld. Met de app kunt u: uw community verbinden, informatie en projecten tonen, onderling chatten, gebruikersdata beheren, onderwijzen en groepen verzamelen. Iedereen profiteert van data die toegankelijk is waar en wanneer ze willen. Maak het toegankelijk via een app en het web. Profiteer van gegevens om uw publiek nog beter met elkaar te verbinden en naar hun toe te communiceren. Verrijk uw publiek met informatie, evenementen- en cursustoegang, chats, deals, dating, vrienden en nog veel meer. Door gebruikers toegang te geven tot allerlei informatie in bijv. een lijst of kaart, profiteren zij hier elke dag van.

Voor de zorg: patientendossier software

Ga voorop in de zorg branche met een krachtige cloudomgeving om patiënten data veilig en overzichtelijk te beheren. Bij Vcare maken we het mogelijk om op een eenvoudige en kosteneffectieve manier in de cloud al uw belangrijke gegevens van patiënten te beheren en overal te benaderen. Dankzij onze succesvolle integratie met huisartsinformatie systemen kunnen wij onze koppeling met Vcare connect aanbieden voor iedere huisarts in Nederland.

 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Vcare

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor communcatie? Vraag dan gratis meer informatie aan via onze website vcare.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*