Studie auto rij begeleider?

Onlinestuderen.com is een academie waarbij je razendsnel, voordelig en ongecompliceerd kunt van start gaan aan een auto rijles instructeur online opleiding. Op deze wijze binnen de kortste tijd met onze specifiek samengestelde lespakketten met genoegen een stapje verder naar het welslagen van je eigen bedrijf. Onlinestuderen.com biedt je naast een uitstekende opleiding alle voordelen van via interneten thuis studeren, zo krijg je als deelnemer toegang tot ons podium waar je veel materiaal kunt vinden en daarnaast ontvang je ook nog eens assistentie bij je studies van een persoonlijke onderwijsbegeleider die er permanent voor je is om vragen te beantwoorden!

De beroepsopleiding om auto rij instructeur te worden

Wil je beschikken over een kwalitatief, gerenommeerd en goedkoop certificaat of wil jij auto rijles instructeur worden of een NIWO vergunning behalen?

Om in aanmerking te komen voor deze cursus dien je minstens in bezit zijn van een VMBO certificaat. Als dat niet het geval is dan kan jij eventueel nog een geschiktheidstest ondergaan, deze geschiktheidstest stelt vast of jij bekwaam bent voor de cursus. Mocht dat niet het geval zijn, dus kun je beginnen aan de beroepsopleiding.

Lespakket van de studies van OnlineStuderen.com

Tijdens de studie zul jij verscheidene stadia dienen doorlopen. het eerste stadium richt zich op de theoretische kennis die nodig is om een uitstekende auto rijinstructeur te worden. Het is de bedoeling dat je dit gedeelte met behulp van het web volgt in jouw eigen tijd en tempo. Verder zul je een paar rijlessen moeten volgen en een praktijk examen moeten afleggen om aan te tonen dat jij over genoeg rijvaardigheid bezit.

Indien jij de eerste fase  eenmaal met succes hebt afgerond, kun jij aan de tweede fase beginnen. Dit stadium leg je voornamelijk thuis af door het volgen van lessen met behulp van het web. Behalve deze lessen zul jij ook de aangeleerde kunde in de praktijk moeten brengen door het uitvoeren van een paar praktijk opdrachten. Als je dit stadium met succes hebt doorstaan kun je doorgaan naar de allerlaatste fase.

De verkeersacademie die wij geven beschikt over een verscheidene modules. Om de onderdelen met voorspoedigheid af te sluiten is het de bedoeling dat je de stof keurig bestudeerd en oefent. Dit doe je door vaak verscheidene opdrachten te doen en praktijkoefeningen te verrichten. Tot slot wordt de studie besloten met een examen. De examen mag je zo vaak als je wilt maken.

Contacteer ons voor meer info

Wil je in bezit zijn van een goed, gerenommeerd en betaalbaar certificaat? We bieden de cursus voor een buitengewoon  aan Dan raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Kijk op http://www.onlinestuderen.com voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*