Foute kersttrui kopen?

De winter staat weer voor de deur en daarmee ook de gezellige kerstperiode. Gezellig je tijd doorbrengen met familie en vrienden, genietend van een heerlijk diner. Hierbij is natuurlijk gepaste kleding gewenst zoals een net overhemd of een leuk jurkje. Maar wat nou als jij dit jaar aankomt in een hippe foute gebreide kersttrui. Dan steel je toch helemaal de show? De kersttruien zijn afgelopen jaar al een enorme hit geweest in een aantal andere landen en dit jaar lijkt ook Nederland aan de beurt, want de vraag is enorm. Om hierop in te springen is er dit jaar een webshop gerealiseerd, daar kun je heel eenvoudig online een kersttrui kopen.

Foute kersttrui

De truien zijn er in vele verschillende soorten, maten en kleuren. Een kersttrui is “heerlijk fout”, maar toch ook heel hip. Denk hierbij aan kersttruien met een hippe kerstman op de voorkant of juist weer een trui met een oud gebreid patroontje van rendieren, niks is te gek dit jaar. De focus ligt vooralsnog op modellen voor vrouwen en mannen, voor kinderen zijn er helaas nog geen modellen beschikbaar. We sluiten echter niet uit dat hier op korte termijn verandering in kan komen als blijkt dat hier ook een enorme vraag naar is. De actuele modellen zijn veelal unisex, wat inhoudt dat de trui door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden. Verder zijn er speciaal voor vrouwen nog wat aparte modellen beschikbaar, de zogeheten tuniek. Een wat langere trui die tot ongeveer 1/3 over het bovenbeen valt en heerlijk warm is voor de koude winterperiode. Deze zijn ook verkrijgbaar meerdere kleuren en verschillende gebreide afbeeldingen.

Kersttruien van zeer goede kwaliteit

De truien die worden aangeboden in deze webshop zijn van goede kwaliteit en gefabriceerd in Europa. Kwaliteit staat voorop, dus is er bewust voor gekozen om geen massaproductie uit bijvoorbeeld Aziatische landen te gebruiken. De Truien zijn stevig en lekker warm, verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen in de maten S tot en met XXL. Wacht niet te lang en wees de eerste van je vrienden die hem is huis haalt, dan zit jij er dus helemaal hip en lekker warmpjes bij deze kerst in je o zo foute kersttrui!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*