Een warme kerst dankzij kersttruien

De winter komt er aan, dat betekent dat het vroeg donker is, de verwarming weer aan gaat en de warme chocomelk met slagroom weer veelvuldig wordt gedronken om warm te blijven.

Kersttruien om warm te blijven

Het is echter verstandiger om je lekker warm aan te kleden zodat je niet de verwarming hoger hoeft te zetten en daarmee veel energiekosten moet betalen. Een lekkere warme trui is dan de oplossing, daarnaast is het ook beter voor het milieu.

Een nieuwe trend?

De nieuwe trend is dit jaar komen overwaaien uit de Verenigde Staten: kersttruien. Vorig jaar zag je ze af en toe al opduiken, maar dit jaar moet iedereen er aan geloven. Kersttruien zijn eigenlijk hele lelijke truien met afbeeldingen van rendieren, kerstmannen en andere kerst gerelateerde items. Hoe lelijker de kersttrui, hoe beter is vaak de regel. De (vaak) gebreide wollen truien zijn vaak groen, rood of blauw. Er zijn zelfs competities voor de lelijkste trui! Niemand snapt eigenlijk waarom deze truien zo populair zijn, zeker nu de jeugd er alles aan doet om er mooi uit te zien.

Een kersttrui kopen

Je kunt online kersttruien kopen bij verschillende webwinkels. Bij de meeste winkels hoef je geen verzendkosten te betalen en kun je de trui gratis retourneren als de trui niet past of als je toch vindt dat de trui niet lelijk genoeg is.
De kersttruien zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen in alle maten. Iedereen kan dus meedoen met deze trend. Zelfs bekende modemerken zoals Ralph Lauren verkopen tegenwoordig kersttruien, maar daar betaal je de hoofdprijs voor. Soms wel meer dan 200 euro! Een normale kersttrui van goede kwaliteit kost ongeveer 50 euro, een bedrag dat nog wel leuk is voor een geintje. Want zeg nou zelf, je draagt de trui eigenlijk alleen tussen sinterklaas en kerst. Overigens is een kersttrui ook een verschrikkelijk (leuk) kerstcadeau om iemand mee in de maling te nemen op kerstavond.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*