Een Volkskrant proefabonnement, alle voordelen!

Wil jij ook een Volkskrant proefabonnement? De Volkskrant is een kwaliteitskrant die zich voornamelijk richt op lezers met een hoger opleidingsniveau. De onderwerpen die in deze krant worden behandeld, lopen dan ook zeer uiteen en bedragen artikelen over de meest gevarieerde zaken. Neem nu een Volkskrant proefabonnement en ontdek het zelf!

De Volkskrant; nieuws en actualiteit

Hierbij kun je denken uiteraard aan het dagelijks verslag van alle wereldse nieuwsberichten en actualiteiten; echter richt de krant zich ook op sportverslagen en artikelen over wonen en lifestyle, het uitgaansleven en interviews met spraakmakende personen. De krant hoopt zo een groter en veelal ook jonger lezerspubliek aan te trekken dan voorheen. De krant is zo al lang niet meer enkel gericht op actueel nieuws over wat er in de wereld gebeurt, maar beschrijft ook zaken die algemene interesses aanspreken.

Welkomstcadeau bij een Volkskrant proefabonnement

Doordat je bovendien kun kiezen voor een Volkskrant proefabonnement, wordt het helemaal gemakkelijk om met deze uitgebreide krant kennis te maken. Je bent zo niet gelijk gebonden aan een volledig abonnement, maar kunt voor een leuke startprijs zelf bekijken of de krant je bevalt. Je bepaalt zelf welk Volkskrant abonnement het meest geschikt voor je is en bij elke optie krijg je bovendien de mogelijkheid tot het kiezen van een geschikt of gewenst welkomstcadeau. Dit maakt het nog leuker om eens te denken aan het aanschaffen van een Volkskrant proefabonnement. Je kunt kiezen uit verschillende periodes waarin je van zo’n Volkskrant proefabonnement gebruik wilt maken. Indien je voor zeer korte periode wilt kennismaken met de krant, kun je er zelfs voor kiezen om een Volkskrant proefabonnement af te sluiten waarbij je deze twee weken gratis ontvangt. Zo krijg je een korte indruk van wat de krant te bieden heeft en daarna bepaal je of je over gaat op een volledig abonnement.

Tot slot

Indien je meer tijd wilt, kun je kiezen uit abonnementen lopend van 6 tot 24 maanden. Zoals genoemd, brengt elke abonnement een leuk cadeau met zich mee. Vorig jaar steeg de oplage van de krant overigens nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*