De bandage jurk en rok is in opkomst!

Modetrends komen en gaan, maar stijlvol kleden is altijd in! Bandage kleding is momenteel helemaal in. Dat heeft alles te maken met de gedachte achter deze kleding, bedacht door mode merk Hervé Legér. Het idee is simpel: iedere vrouw moet er sexy uit kunnen zien, ondanks haar maten of vormen. Een uitdaging opzich, maar het is gelukt!

Bandage spandex stof: Het materiaal

Zoals gezegd vormt bandage spandex materiaal de basis voor sexy bandage jurkjes en rokken. Deze stof heeft een sterk elastische eigenschap. Het wil telkens terug naar de oorspronkelijke toestand en hierdoor is het mogelijk om delen van een lichaam een bepaalde ‘kant’ op te drukken. Wat de jurkjes onderscheidt, is dat ze gemaakt zijn van lagen bandage stof. Dit is om de kracht van de elasticiteit te waarborgen en het jurkje duurzaam te houden. Door de jurkjes in een bepaalde manier te fabriceren, kan er een vorm worden gecreëerd die iedere vrouw wil hebben, namelijk de zandloper-figuur. Wat ontwerpers namelijk bedachten was; door de vrouwelijke rondingen te accepteren en te accentueren, creëer je een natuurlijke zandloper figuur. Hierdoor lijkt de taille slanker en komen buste en heupen beter naar voren. Dit maakt bandage jurkjes geschikt voor meerdere soorten vrouwen, ook degene die geen maatje 32 hebben. En maak je geen zorgen of je er sexy uitziet, daar zorgt de bandage stof voor!

Ook rokjes en topjes van bandage stof

De bodycon jurkjes zijn het meest populair, maar ook topjes en rokjes zij leverbaar die gemaakt zijn van bandage stof. Zo kun je zelf combineren en improviseren om die ene super sexy look te krijgen. Bandage jurken van bekende merken vind je uiteraard bij de bekendere mode winkels. Echter wil je meer keuze en vind je merk niet zo belangrijk, dan zijn er online vele webwinkels die jurkjes, topjes en rokjes aanbieden tegen een betaalbare prijs. Let er alleen op of het kledingstuk kleiner uitvalt of niet, zodat je de juiste maat kiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*